O nama

O nama

Naš put učenja, napredovanja i razvoja

2022. godina

2022. godine smo uspješno izgradili ovaj objekt i započeli s radom. Od tog trenutka, metalna industrija postaje ključni segment poslovanja za "Landgold" d.o.o. Ponosni smo na naš kontinuirani rast i razvoj te na pružanje vrhunskih proizvoda i usluga našim klijentima. Nastavit ćemo unapređivati naše poslovanje i istraživati nove mogućnosti kako bismo ostali pouzdan partner na tržištu.

2020. godina

U 2020. godini, "Landgold" d.o.o. je proširio svoje poslovanje i na tržište Europske unije, uspostavljajući partnerstva s austrijskim kompanijama. Tom prilikom smo predstavili potpuno novi proizvod - mobilne farme za proizvodnju bio jaja. U toku iste godine, rodila se ideja o izgradnji novog proizvodnog objekta koji će biti opremljen modernom opremom za potrebe metalne industrije.

2016. godina

Tako je 2016. godine ideja postala stvarnost, a proizvodnja se odvija na području Gračanice, služeći kako domaćem, tako i stranom tržištu.

2012. godina

Od 2012. godine, postali smo generalni zastupnik firme Biodom doo Slovenija, s naglaskom na prodaju kotlova na pelet. Zahvaljujući kvalitetnom pristupu tržištu, potražnja za našim kotlovima je rasla, što nam je omogućilo pokretanje vlastite proizvodnje.

2007. godina

Firma "Landgold" d.o.o. je osnovana 2007. godine s primarnom djelatnošću proizvodnje konzumnih jaja. Naše sjedište nalazi se u mjestu Stjepan Polje, nedaleko od grada Gračanica, uz magistralni put Doboj-Tuzla.

Naše vrijednosti

Posvećeni smo smanjenju negativnog utjecaja na okoliš i pružanju energetski učinkovitih rješenja koja pomažu smanjiti potrošnju energije i resursa.

Misija

Naša misija u firmi "Landgold" d.o.o. je proizvoditi visokokvalitetne proizvode, poput konzumnih jaja i metalnih proizvoda, pridržavajući se najviših standarda u upravljanju kvalitetom i zdravstvenoj sigurnosti hrane. Oslanjamo se na usklađenost sa zahtjevima standarda ISO 9001:2008 i principima HACCP sistema kako bismo osigurali da naši proizvodi zadovoljavaju očekivanja kupaca i regulatornih tijela.

Vizija

Naša vizija je postati priznati lider u industriji proizvodnje konzumnih jaja i metalnih proizvoda, poznati po vrhunskom kvalitetu, inovativnosti i održivosti. Težimo nadmašiti očekivanja kupaca pružajući proizvode koji su u skladu s najvišim međunarodno priznatim standardima, a uz to slijedeći stroge higijenske prakse (GHP) i princip HACCP sistema. Kroz angažman, kreativnost i odgovornost svih naših zaposlenika, želimo postići osjećaj pripadnosti i motivacije prema zajedničkom cilju - pružiti vrhunske proizvode i zadovoljiti potrebe naših klijenata.