Konzumna jaja

Proizvodnja naših jaja se odvija u strogo kontrolisanim uslovima sa ciljem da se kupcu isporuče jaja koja zadovoljavaju najviše proizvodne standarde.

Dobrodošli na našu farmu

Nastojimo da u potpunosti ispunimo očekivanja kupca u pogledu kvaliteta, estetske prihvatljivosti i zdravstvene sigurnosti našeg proizvoda.

Konzumna jaja

Jaja su neizostavna u zdravoj ishrani kao samostalan obrok ili sastojak brojnih jela. Proteini jaja su visoke biološke vrijednosti jer sadržavaju sve esencijalne aminokiseline pa mogu zadovoljiti potrebe organizma u rastu i razvoju. Jaja su odličan izvor fosfora, selena, riboflavina, pantotenske kiseline, vitamina B12, A i D, dobar izvor željeza, cinka vitamina B6 i folata.

Jaja su razvrstana prema masi u 4 kategorije:

Kvalitet bez kompromisa u proizvodnji konzumnih jaja

Naša misija u firmi "Landgold" d.o.o. je proizvoditi visokokvalitetne proizvode, poput konzumnih jaja, pridržavajući se najviših standarda u upravljanju kvalitetom i zdravstvenoj sigurnosti hrane. Oslanjamo se na usklađenost sa zahtjevima standarda ISO 9001:2008 i principima HACCP sistema kako bismo osigurali da naši proizvodi zadovoljavaju očekivanja kupaca i regulatornih tijela.

Kontakt

Kontaktirajte nas

Rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja.

Telefon

Tel: +387 35 792 602
Mob: +387 61 733 211

Email

info@landgold.ba

Ne ustručavajte se kontaktirati nas za više informacija.